11 May 2014

Bantal Pepel Burung Hantu

Assalamualaikum =)

Haa ni gambar order dah berzaman. hihi
Bantal ni saiz A4 ye.


Yang kat bawah ni pulak huruf loose.
Bolehlah order jika berminat ye.
Boleh pilih huruf tapi color random je.
Kalau nak order ikut color, nak dalam kuantiti yang banyak boleh terus pm saya.


Untuk order boleh ke website ya. ;)
Promosi untuk bulan 5 saya dah update di website. Bolehla jenguk-jenguk.
Promosi special sempena hari guru pun ada. Brooch yang sebelum ni harga borong RM1.80 tapi pada harga promosi RM1 saja.


Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^