15 May 2014

Bantal Untuk Hari Guru ;)

Assalamualaikum =)


Bantal saiz A4 untuk hari guru, order dari kawan saya.
Tempah last minute, nak guna hari ahad ni untuk tukar-tukar hadiah. Nasib baik sempat siap. =D

Awalnya saya verangan nak buat item khas untuk hari guru tapi kekangan masa memang sangat-sangat tak mengizinkan.
Tapi kalau ada customer nak order, dialu-alukan.
Bukan saya tak terima order ye.
Boleh PM saya, kita borak-borak nak order macam mana =D
Kadang-kadang customer ni nak tengok contoh baru nak order kan. Tapi takpe, boleh je inbox saya.


Sekian. Terima kasih.

3 comments:

nana kimie said...

comelnya!!!

Liza Dhuha said...

Assalam kak, minat nk order utk coming event, mother's day, teacher's day n lain2.. cmne nk contact akak?

Liza Dhuha said...

Assalam kak, sy minat nk order utk coming event mcm hari ibu, hari guru n etc.. camne nk contact akak?

Jom LIKE Page Inspire Design ^^