08 May 2014

Mini Bantal Pink

Assalamualaikum =)

Mini bantal pink ;)


Harini dah hari ke-8 bulan Mei tapi website masih tak boleh edit. Baru edit sikit dah tak boleh loading. Nak marah pun ada, berhari-hari macam ni. Nampaknya nak kena tukar hosting ni, tukar kepada provider yang lebih baik mungkin. Biar mahal sikit asalkan servis ok. Dulu pernah berlaku server rosak, takkan la sekarang ni server rosak lagi.huhuhu...sabor ajelaaa...

Harap-harap malam ni dah ok la..penat asyik tertangguh-tangguh je. Kesian customer yang order barang yang saya nak bagi harga promosi tapi dah order dulu. hukhukhuk

Oklah, sesiapa yang berminat nak order bantal, bookmark atau apa saja produk yang saya buat bolehlah PM kat FB PAGE atau emel saya ye.


Sekian. Mekaseh.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^