05 June 2014

Universal Gyro Bowl ada di siniii!!!

Assalamualaikum =)

Buat si ibu yang mencari gajet makan untuk si manja...haaa ni dia. Mangkuk yang boleh berpusing 360darjah.
Sangat praktikal untuk anak-anak makan sendiri sebab takde masalah tumpah dah.
Boleh dapatkan di website Inspire Design k.



Jom order sebelum stok habis.


Sekian.

03 June 2014

GIVEAWAY di Page Inspire Design

Assalamualaikum =D

Terlupa nak update kat blog yang saya ada buat giveaway selama 10hari bermula 1 Jun 2014 hingga 10 Jun 2014.
Dah 3 hari dah baru teringat nak update kat blog. huhuu
Jom join giveaway ni, manatau korang bertuah.


Giveaway Part 1...insyaAllah ada Part 11...wahhh...murah hatinya saya..kihkihkih
Dah lamaaa sangat tak buat giveaway. Dah dekat-dekat nak puasa ni apa salahnya bagi customer & likers happy sikit kan. ngeheee...ni suram je Page ID. Pasal saya tak reti nak merapu-rapu kat FB. Personal FB saya pun sunyi sepi je. huhu

Ok, kalau berminat bolehlah ikut langkah yang diberi. Pastikan korang log in facebook dulu k.=D
Untuk order bantal atau item yang saya buat, bolehlah emel atau PM saya di facebook.


Sekian. Terima kasih ;)

Jom LIKE Page Inspire Design ^^