28 August 2014

Mini Bantal : PROMOSI MERDEKA!!!

Assalamualaikum =)

Setelah 2 bulan tak update blog, hari ni saya buat promosi merdeka untuk MINI BANTAL.



Beli 2 biji & ke atas akan menjimatkan duit korang sebanyak RM5. =D
RM5 je? RM5 je? RM5 je?

Ye betul tu RM5.
Meh tengok sini, kita buat kira-kira.

Korang nak beli 2 biji epal. Sebiji epal harganya RM1. 2 biji dah RM2...tapi...tapi...tapi....pasaraya tempat korang nak beli tu bagi  50sen sekiranya korang beli 2 biji & ke atas. Meh kira lagi.

1 biji epal = RM1
2 biji epal = RM2. Selepas diskaun 50sen. Jadi RM1.50

Haaaa...jimat tak? jimat tak?
hahahah....ok, rajin kan saya terangkan benda yang susah ni =P

Jom jom order. Promosi sah bermula hari ini sehingga 31 Ogos 2014 sahaja.
Untuk dapatkan harga yang best ni, korang kenalah PM kat FB atau emel saya k. ngeee

Mekaseh semua.

1 comment:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^