26 September 2014

Order : Mini Bantal Merah Che As

Assalamualaikum =)

Order mini bantal.
Masih lagi saiz lama. Ada banyak lagi gambar order untuk saiz lama tak upload. fuhhh..bizi sungguh!
Bukan bizi buat keje tapi bizi melayan anak. ngeheee....

Saya tak suka upload gambar order banyak-banyak dalam satu post. Tak best, nanti tak banyak entry. woahhhh!!! Walaupun sekarang ni, nak update seminggu sekali pun payah =P

Serius, kalau dulu boleh siapkan sebijik bantal dalam masa 2-3 jam je. Sekarang ni, 2-3 hari baru boleh siap. Banyak tambah tolak, bahagi campur semua masa.

Oklah, berminat untuk order boleh PM saya k. ;)

Sekian. Terima kasih.


09 September 2014

Order : Mini Bantal Biru ;)

Assalamualaikum =)

Mini Bantal ni saiz yang lama.
Order dah berabad lamanya..hihi
Yang terbaru, saiz dibesarkan sedikit dan menggunakan kain yang lebih soft. Lagi best!
Gambar order untuk saiz baru belum di edit lagi. Nanti saya up ok. ;)


Berminat untuk order?
PM saya di facebook atau emel saya k. ;)
Mekaseh.

Sekian.

Jom LIKE Page Inspire Design ^^