31 October 2014

Hari Akhir Pre Order Lace Petti Romper Batch ke-2 & Sarung Kotak Tisu Pink

Assalamualaikum =)

Makin hari makin kurang update yek..huhu
Ini orang jenis tak istiqamah nak update hari-hari..hihi



Sarung kotak tisu ni item baru yang saya buat..waaaa...orang lain buat dah berzaman okeh. hihihi
Ok, ada lagi 1 pengumuman nak dibuat.



Hari ni lastday
 PRE ORDER LACE PETTI ROMPER batch kedua.

Buat mommies yang berminat bolehlah order & bayar hari ni jugak.
Code color boleh rujuk post sebelum ni.
Atau kalau mommies ada instagram boleh tengok kat sana. FB page pun ada jangan risau. Semua updated!
hehee...kat blog je lambat sikit.

Berminat untuk order boleh Pm saya di FB atau emel saya k.

Sekian.Mekaseh.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^