11 October 2014

Order : Kicen Nama Khadeejah

Assalamualaikum =)

Kicen nama order untuk Khadeejah.
Customer ni order 3pcs. 2 kicen, 1 lagi nama je, takde letak apa-apa.
Tak silap saya ni order awal tahun haritu, mungkin customer ni nak letak kat beg sekolah anak dia kot.hehehe..agak-agak je.

Kicen ni versi lama, saya letak sebagai kod keychain nama 001 di katalog.
Ada versi lain, boleh tengok kat katalog tau.
Saya belum update order versi lain kicen nama di blog merapu ni. huhu

Harga? boleh refer katalog k.
Harga yang saya tawarkan adalah harga yang munasabah, tidak terlalu murah & tidak terlalu mahal. =D

Saya ada terbaca tentang pengharaman perkataan "MURAH" untuk satu butik online.
Nak tau kisahnya?
Tunggu ye. InshaAllah next entry saya ceritakan. ;)

Maklum jela, kadang-kadang harga dah rendah tapi customer nak lagi murah sampai tak munasabah. hukhukhuk...kesian kat para seller kan.


Berminat untuk order?
Boleh PM saya di Page atau emel saja k. ;)


Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^