13 October 2014

Order : Set Hiasan Kereta versi Pink Purple

Assalamualaikum =)

Kali ni order untuk set kereta tema pink dan purple.
Customer nak Bantal Leher, Bantal A4 dan Sarung Kotak Tisu.
Jadi dalam set ni, ada 3 barang.

Kalau korang berminat tapi nak tambah aksesori lain contoh macam car charm ke, yang letak kat seat belt tu (tak tau nama), pun boleh. Takde masalah. =D



Pertama kali buat sarung kotak tisu, alamakk terkecik pulak..
Kena buat lagi. Tapi seronok sebab buat benda baru. Nasib baik customer sporting, tak kisah nak tunggu lama sikit.

Berminat untuk order?
Boleh Pm saya di facebook atau emel saja k.


Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^