19 October 2014

Pre Order : Lace Petti Romper + Headband

Assalamualaikum =)

Alhamdulillah, Inspire Design melangkah setapak lagi.
Melangkah ke mana tu? heheh
Kali ni saya beranikan diri untuk keluarkan baju bayi & kanak-kanak pulak.

Sebenarnya saya dah buka pre order untuk romper ni dari 16 oktober kelmarin. Tak sempat nak update kat blog. Masa tu free lagi, order untuk kraf pun dah setel semua. Tetiba upload romper, masuk pulak order kraf. Syukrann...tu yang kelam-kelibut sendiri.

ROMPER ni CUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE sangat-sangat okeh!
Siap  headband lagi.





PRE ORDER 
16 OKTOBER 2014 - 22 OKTOBER 2014

PM di facebook Page / whatsapp 0112-8434485

LACE PETTI ROMPER + HEADBAND
PRICE : RM30/set
POSTAGE : (SM:RM7, SS:RM10)
Wholesale available (moq : 10set)

SIZE :
S - 0-6bulan
M - 6-18bulan
L - 18bulan-2.5tahun

Bagi yang berminat boleh terus contact saya k.
Full payment.
InsyaAllah barang dijangka sampai awal atau pertengahan bulan 11 macam tu.
Pre Order ni memerlukan kesabaran yang tinggi. Kalau tak sabar, saya mintak maaf tak boleh tolong =D
Tapi harga pre order dah tentu lebih rendah berbanding harga ready stock.
Jom jom order sekarang sebelum tarikh pre order di tutup.

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^