18 November 2014

Order : Bookmark 001

Assalamualaikum =)

Bookmark simple saiz kecik.
Order ni masa saya sedang mengandung..hekkkk
Sekarang anak dah nak 11bulan...woahhhhhh...ngeeee


Orait nak buat announce sikit.
Kepada warga Johor, yang berhampiran dengan Kota Tinggi.
Hujung minggu ni jom pakat turun ke dataran Teluk Sengat. Ada sukan air & gerai jualan.
Pelbagai aktiviti dijalankan dari 21 November hingga 23 November. 3 hari tau. Set date korang untuk datang. heeee
Saya pun ada kat situ nanti, join gerai jualan. Kelam-kelibut le jugak sebab ingatkan tak jadi, rupa-rupanya jadi. Bersilat dengan anak kecik nak buat semua benda ni. Orang yang handle tu bukan nak bagitau awal-awal, macam bizi bebenor je..hakkkk..jahat tak?
Apa yang ada nanti kat gerai saya, kita tunggu dan lihat jela..ni kes redha je, bawak apa yang ada. huhuhu

Sekian untuk pagi ni.


16 November 2014

Order : Sepit Rambut

Assalamualaikum =D

Sepit rambut ni ada sorang customer order.
Dah lamaaaa dahhhh.
Rasanya 2012 kot..hahah
Dah basi dah.






Buat masa ni, beberapa item saya terpaksa tutup tempahan memandangkan Bigshot kesayangan saya demammmm...huuuuuuu...sedih!
Kalau ada crafter pernah alami keadaan ni, tapi tak tau camne nak setel. InshaAllah akan saya kongsikan pada entry akan datang.
Setelah hasil siasatan dari Encik Google, masalah yang biasa dialami oleh Cik Bigshot adalah part bearing.huhu

Sekian untuk hari ni.

02 November 2014

Order : Bookmark

Assalamualaikum =)

Bookmark 001.
Sesuai untuk cikgu-cikgu nak bagi pelajar, atau pun untuk event pendidikan ke.
Yang penting, jika anda berkenan jom order! hehe


Bookmark ni ada ready stock lagi.
Boleh order di website k.


Sekian.
 

Jom LIKE Page Inspire Design ^^