18 November 2014

Order : Bookmark 001

Assalamualaikum =)

Bookmark simple saiz kecik.
Order ni masa saya sedang mengandung..hekkkk
Sekarang anak dah nak 11bulan...woahhhhhh...ngeeee


Orait nak buat announce sikit.
Kepada warga Johor, yang berhampiran dengan Kota Tinggi.
Hujung minggu ni jom pakat turun ke dataran Teluk Sengat. Ada sukan air & gerai jualan.
Pelbagai aktiviti dijalankan dari 21 November hingga 23 November. 3 hari tau. Set date korang untuk datang. heeee
Saya pun ada kat situ nanti, join gerai jualan. Kelam-kelibut le jugak sebab ingatkan tak jadi, rupa-rupanya jadi. Bersilat dengan anak kecik nak buat semua benda ni. Orang yang handle tu bukan nak bagitau awal-awal, macam bizi bebenor je..hakkkk..jahat tak?
Apa yang ada nanti kat gerai saya, kita tunggu dan lihat jela..ni kes redha je, bawak apa yang ada. huhuhu

Sekian untuk pagi ni.


No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^