15 December 2014

Order : Bantal Kahwin, Tunang & ikut suka...ngeeee

Assalamualaikum =)

Bantal ni dah buat lama, sebelum saya bersalin.
Maknanya dah setahun lah...kekekekke
Tak taulah apa nak jadi, tak pernahnya update order terbaru.
Rasanya boleh update yang baru-baru, bila yang lama dah habis upload.
Kesimpulannya kena update hari-hari baru boleh setel semua.kan kan kan?


Customer ni order bantal saja. Yang bookmark i love u tu saya bagi freeeeee... sebab masa tu ngengada nak buat bookmark. Agaknya si pengantin ni dah ada anak, order dia baru upload..huhuh

Haaa...lagi satu, website tak dapat update lagi. dah 2 bulan tak update tapi alhamdulillah ada jugak customer order kat situ. Planning nak upgrade website tu kasi cun dulu. Tengoklah camne ongkosnya ada ke idak ni nanti. errrr.....

Sekian untuk hari ini.

Berminat untuk order?
Contact saya k ;)

P/s : Orang-orang JB & Singapore, jumpa nanti bulan April 2015 di Stadium Tertutup MBJB k. Wowww lama lagi kau, dah promote awal-awal..hahaha
Barang apa yang ada??? ok, kita tunggu nanti ye. Saya pun tak tau nak bawak apa lagi nanti ni. Nak bawak semua, makanya kena sewa lori..best tak? ngehehehe...

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^