02 December 2014

Sengat Fest di Teluk Sengat, Kota Tinggi.

Assalamualaikum =)

Sekejap je masa berlalu, dah masuk bulan 12 dah.
Dan hari ni baru rajin nak update gambar masa bukak gerai kat Sengat Fest bulan lepas =D
Festival Sukan Air ni berlangsung selama 4 hari bermula 20 November 2014 hingga 23 November 2014.
Kami jual baju bundle kanak-kanak & kraf.


Alhamdulillah, berakhir sudah 4 hari berkampung kat Teluk Sengat.
Banyak pengalaman kami dapat, bukan saya je tau. Suami & anak saya pun dapat sama. hehehe
Seronok sangat-sangat.
Semangat nak join event lagi.
Bulan Disember ni sepatutnya saya ada join event di Stadium Tertutup MBJB. Tapi cancel sebab penganjur cakap clash dengan banyak event. Takpelah, inshaAllah ada rezeki lagi boleh join.

Sekian. =D

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^