28 January 2015

Kerongsang Kreatif

Assalamualaikum =)






Semua kat atas ni ready stock ye.
Limited quantity.
Berminat untuk order, boleh terus PM saya di FB k. ;)

Ok, nak share satu cerita ni.
Satu hal yang buat saya terfikir-fikir dan rasa macam tak percaya...hehehe
Kawan satu sekolah, satu kampung, bakal jadi ahli keluarga saya. Tak sudah-sudah rasa tak percaya ni.
Kawan yang saya kenal sorang yang pendiam, baik, pegi sekolah pun kemas, baju licin je, muka pun nampak baik suci gitu..hihih...tetiba tup tup nak jadi ahli keluarga..wawawawa....

Yang paling rasa tak percaya, saya naik pangkat jadi makcik dia...waaaaaaaaaa....kelako ok!
Kawan saya ni lelaki, umur sebaya saya berkenan pulak dengan anak sedara saya. Anak sulung abang saya. Jarak umur diorang 9 tahun. Umur memang bukan penghalang tapi saya terasa tua bebenor ni. Auchh...bertabahlah menghadapi dugaan..kihkihkih.

Si member ni pun serba-salah nak panggil abang saya ni pakcik..hahaha..sebab abang saya sebaya dengan abang dia. Dia bantai panggil abang je, gasak kaulah Zainuddin....aduiii laa.kihkihkih

Ok, masih cuba menerima kenyataan yang kawan sendiri akan jadi anak buah. hahaha

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^