31 January 2015

Mini Bantal Limited Edition

Assalamualaikum =)

Cewahhh...dah baca tajuk entry ni?
Bantal pun ada limited edition tau.
Tetiba teringat cerita Delina tv3, Salmah Limited Edition..huhu


Mini bantal ni design nya camni la ye, tinggal letak nama je.
Ada 10 color.
Berminat boleh PM saya di FB, nanti saya bagi color-color yang ada.
Gambar setiap satu bantal belum edit lagi.

2 hari tak update blog, bizi update kat instagram & Facebook.
Balas whatsapp sume..huhu. Super bizi okeh.

So, pada mommies yang mencari Pencil Skirt bolehla jenguk ke FB saya atau instagram.
Harga super duper BEST!!!!!!
Dah ramai yang grab. Jom!

Instagram : @babyncrafts_inspiredesign2u

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^