02 January 2015

Order : Bantal A4 Ungu

Assalamualaikum =)

Bantal saiz A4 untuk Hari Lahir.


Macam biasa order ni dah berzaman pun. >.< heee...

Berminat untuk order?
PM saya di FB k.

Kebiasaannya, kalau ada customer buat pertanyaan kat emel mesti lepas saya balas takde respon langsung.
Jadi PM kat FB jela ye. =D
Bukan taknak whatsapp. Whatsapp biasa saya guna untuk customer yang dah confirm je. Lebih mudah untuk saya update segala. Kalau tak nanti, saya sendiri pening sebab dah bercampur-campur dengan customer lain yang nak order. Bila reply lambat nanti, merajuk pulak kan. hehe
Tambahan sekarang ni saya dah keluarkan barang-barang budak pulak. Lagilah fenin i nanti. huhu

Sekian bebelan pagi.
Terima kasih.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^