05 January 2015

Order : Bantal Peluk Merah

Assalamualaikum =)

Bantal peluk ni sebenarnya produk baru kat kedai online saya tapi order ni dah dibuat lama.
Cuma belum update kat blog aje...hee.
Tapi tapi tapi...saya dah masukkan kat katalog tau. Cer tengok kat katalog tu, bape lama saya dah masukkan =P

Saiz bantal peluk ni sesuai untuk kanak-kanak, baby pun boleh. Kalau orang tua kira bolehlah..hahaha
Sebab saiznya takdelah besar sangat tapi tak kecik. Kalau kecik saya akan namanya MINI BANTAL PELUK.
Kiranya sedang-sedang elok jela saiz nya.
Gebus je bila dipeluk.




Berminat untuk order?
Jom PM saya di Facebook. ;)

Ok, website dah update. Bolehlah shopping.


Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^