14 January 2015

Order : Colorful Bow Brooch

Assalamualaikum =)


Macam biasa kalau dah selonggok gini, namanya order secara borong.hehehe
Kalerpul sangat!
Budak-budak suka.
Anak sedara saya jual kat kengkawan, laju je habis. Budak-budak ni tak kisah color apa, janji dapat. Sebab kawan lain dah beli, dia pun nak jugak. huhu

Berminat untuk order? Ada ready stock tau.
PM saya di FB k.

Sebenarnya saya ada produk baru yang hot. Cehhh hot lah sangat kan!
Sebelum ni saya ambik order secara offline je. Sebab ada mesin yang saya takde masa tu jadi customer kena buat sendiri, pastu bagi kat saya untuk saya bagi cun sama itu produk. huahuahua...
Yang order ramai cikgu-cikgu dan bakal pengantin / keluarga pengantin.
Ingatkan mesin tu mahal bebenor, rupenye murah aje. Kalau tau dah lama ku beli. Caittt!
Dari tahun 2012 tau orang dah order mende ni. Lama gilos.
Nak tau apa?? Tunggu yek.

Saya ada hutang nak post entry tentang masalah Big Shot. Ingat tak pada sesiapa yang rajin datang blog saya ni..kehkehkeh. ada ke?
InshaAllah nanti saya cerita k.

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^