22 January 2015

Order : Kicen Nama

Assalamualaikum =)


Kicen nama versi frame.
Frame? Mana frame nye?
Alaa bentuk je...tak tau nak terjemahkan bentuk apakah ini.
Ehh..apa melalut ni?

Kicen ni sebenarnya saya punya. hahaha..saja mengantoikan diri.
Kicen ni saya buat 2 biji, untuk apa nak tau?
Saya gantung kat beg untuk pegi sepital masa nak bersalin dulu.
1 kat beg saya, 1 lagi kat beg baby.
Haaa...cun tak?
Standby jela kan, mana tau kena stay lama kat sepital sebelum bersalin masa tu.
Rupa-rupanya takde bawak beg pun, baju baby pun pakai baju sepital. Esoknya baru salin baju sendiri.
Tapi takpela, sekurang-kurangnya standby. Senang nak cam, ooooo....tu beg kita. Mana tau nurse tolong alihkan beg ke kan.

Kicen ni nak letak kat beg sekolah anak pun ok.
Dah ada dah customer order untuk gantung kat beg sekolah anak. Siap letak nombor telefon lagi tau.
Haa best tak best. Anak sulung, sorang pulak tu. Baru nak sekolah, excited mak dia.
Nanti saya post kat sini gambarnye. Banyak lagi que gambar order nak post ni. 2-3 bulan lagi baru sampai turn dia kot..muahahah.
Nak edit gambar malas weiii...walaupun tak guna photoshop ke bagai, guna software simple je. Tapi kalau dah malas, takleh nak buat apa dah. Apa punya peel lah.

Berminat untuk order?
PM saya di FB k ;)

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^