21 January 2015

Order : Pin Bunga Bulat

Assalamualaikum =)


Haa..lama sangat tak tunjuk balik gambar brooch design-design lama ni.
Walaupun hakikat sebenar disebalik gambar ni, order ni pun dah berkurun jugak..kihkihkih

Cuma yela, saya nak bagitaulah kan. Pin bunga bulat ni masih boleh order. Takde expired nye dik. Boleh sajooo... akak yang buat dia...heheh

Nak order sebijik dua pun boleh, nak borong lagilah akak suka dik.

Ehhh..ehhh..sekarang dah panggil akak adik pulak kan...maklumlah, tahun ni kan umur kita dah bertambah 1.
Aduiii...terasa tua pulak dah.

Oklah, tak boleh merapu panjang dah. Nak kena buat keje sementara si kecik saya tu tidur. Kejap lagi bila dia bangun tengok saya buat keje, habis tonggang langgang craft corner i ni tau! Memang feveret dia mengemas barang-barang akak ni.

Berminat untuk order?
PM saya di FB k.

Ciaoooo!!

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^