27 January 2015

Order : Soft Headband Lembut

Assalamualaikum =)


Order borong.
Customer ni ada kedai, pasal tu le diborong. heh..

Tak boleh nak  duduk kat lappy lama-lama.
Hari ni entah kenapa secara tiba-tiba, banyak benor pertanyaan/order masuk dari beberapa medium. cewahh! Rezeki. Syukran.
Whatsapp, FB Page, Fb Profile, Emel..Dah macam berpinar-pinar mata ni. Nak update stok lagi. kekeke

Jom ke instagram saya. @babyncrafts_inspiredesign2u
Ada banyak baju, kasut baby cute mute.
haaa...saya tambah sikit nama kat depan.
Sebabnya orang ingat saya bisnes print & design pulak.
Print & design coming soon. Kalau cukup kaki tangan ni nak buat semua.
Plan awal bagi nama cenggini sebab nak bisnes printing tapi dah kelaut pulak.

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^