08 January 2015

Soft Headband & Colorful Bow Brooch

Assalamualaikum =)

Haaa hari ni nak post gambar anak buah saya pakai soft headband ribbon dengan brooch ribbon.
Anak buah saya ni dah besor sebenornya sekarang.



Gambar ni dah lamaaaaaaaa sangat.hahahaha...rasanya anak buah saya yang kecik tu masa ni belum sekolah kot, tak pun baru sekolah tadika. 5 tahun ke camtu. Sekarang ni nak masuk darjah 2 dah...haaa..lama tak?

Alaa korang bukan tau pun kan..ngeee
Hari ni lambat update blog, FB, instagram semua. Mood kurang sikit hari ni. 
Semalam dah potong kain nak buat bantal, hari ni malas betul nak menjahit. Sabor jele wahai badan.
Kene lawan kan ni patutnya tapi masalahnya sekarang, bukan dilawan tapi diikutkan. >.<

Ok, bagi yang ada instagram. Jom le follow saya kat @inspiredesign2
Malam tadi saya update Tutu romper tau. Cun melecun. Mommies yang suka shopping baju baby, cepat pegi tengok. Rugii tak tengok sebabnya memang cun..Itu pun tak habis lagi upload. Jap lagi sambil baring sambil update instagram.
Baju-baju budak, Pre walker shoes, loafer, soft toys kebanyakkannya saya  update di instagram je sebab pantas & saya post sekali ke personal FB. Edit sikit dah boleh pos. Lagipun saya nak buat keje pun santai sebab boleh baring-baring sambil update, pastu orang Whatsapp reply order. Yuhuuu

Gambar semua dalam tab, tak larat nak update kat semua tempat. FB PAGE & Blog saya tak update untuk baju-baju budak ni. Soooo...cepat folo saya kat instagram. Cepattt!!!!!

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^