07 January 2015

Soft Headband

Assalamualaikum =)


Cekak rambut ni sesuai dari baby 6 bulan ke atas. Kalau new born boleh jugak, kena jahit sikit getahnya sebab agak longgar. Orang dewasa macam kita pun muat sebab getah ni boleh merenggang. Tak sakit kepala.

Nak order satu, dua pun boleh. Takde masalah. Nak order borong lagi dialu-alukan. Minima sedozen je (12pcs). Boleh request color. ;)

Berminat untuk order?
PM saya di FB k!

Yang nak beli raw materials, ready stock item boleh order di website.


Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^