27 May 2015

Order : Button Talk Untuk Awak

Assalamualaikum =)

Button Talk order dari seorang Cikgu untuk pelajarnya.
Lama dah order ni, 2 tahun ada kot.. kekeke
Ala korang bukan tau pun kan, lama ke tak lama.
Asal update sudah lee...


Ehh apsal nama kat gambar lain, kat tajuk lain?
Sukati saya la...hahaha.
Masa edit gambar tu takde idea nak bagi nama apa.

Sekarang ni rasanya macam stop dulu ambik order untuk button talk ni sebab saya tersalah beli material untuk buat button talk ni. huhuhu..

Website masih beroperasi seperti biasa tau. Cuma buat masa sekarang saya stop dulu jual kain felt.
Kat website tu takde kain felt dah, selain tu ada. Barang saya tak banyak mana pun tapi kalau apa yang korang perlukan ada, bolehlah beli. heee


Oklah, sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^