13 June 2015

Special Request : Pasu Berhias

Assalamualaikum =)

Kali ni update order yang agak special sikit lah kunun-kunun nya.
Sebabnya ada material yang customer provide sendiri & saya tinggal hiaskan sampai siap.
Ni order untuk hari guru.
Tapi ni order Hari Guru 2014. hehehe



Pasu ni besar tau.
Dia punya kos pun memang aumppppppp, agak besar jugak.

Tapi tapi...haa ada tapi...
Saya tak dapat nak buka order 100% sama camni sebabnya saya tak jumpa supplier yang boleh bagi pasu ni dalam kuantiti yang banyak. Ni pun customer yang beli sendiri pasu.

Jadi, kalau korang berminat nak order kita boleh cari alternatif lain untuk gantikan pasu tu.
Mungkin boleh guna benda lain sebagai ganti.

Oklah, nak order apa-apa PM saya di FB k.


Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^