15 June 2015

Special Request : Pasu Berhias

Assalamualaikum =)

Ingat lagi tak entry lepas saya post tentang Mini Signage?


Haa ni kesinambungannya.
Pasu berhias sangatlah kan...kehkehkeh
Tak tau nak bagi nama apa. hentam sajelaaa..


Ni la dia...ribbon tu sebenarnya brooch.
Dah bagi kat cikgu, pastu kalau cikgu nak pakai letak kat tudung, boleh amik..hehe

Ok, macam entry saya tentang order Pasu Berhias sebelum ni.
Saya tak dapat supplier yang boleh bagi pasu dalam kuantiti yang banyak.
Ini pun customer beli sendiri dan bagi kat saya suruh siapkan jadi cenggini.
Jadi kalau nak 100% macam ni mungkin tak dapatlah kot.
Kena cari alternatif lain gantikan pasu tu. =)
Kos untuk pasu berhias ni agak besar jugak sebab material pun beli bukan dengan harga borong kan.


Sekian.

1 comment:

ComelComot said...

http://comot-pink.blogspot.com/2015/06/testimonial-reserve-kembalikan-awet.html
jemput baca

Jom LIKE Page Inspire Design ^^