31 July 2015

Order : Mini Bantal

Assalamualaikum =)

Kali ni mini bantal, saya buat lain sikit daripada biasa.
Kalau ikutkan, takdelah beza sangat pun..ngeee

Sebenarnya konsep mini bantal saya lain.
Tapi yang ni saya buat ikut permintaan customer.
Boleh je, in sha Allah saya usahakan sebaiknya =)


Berminat untuk order?
PM saya di FB k.

Sekian.

30 July 2015

Order : Simple Bookmark

Assalamualaikum =)


Simple Bookmark ni saya guna batang aiskrim saiz kecil.
Berminat untuk order, boleh PM saya di FB k. ;)

Sekian.

27 July 2015

Order : Set Hiasan Kereta Tema Pink

Assalamualaikum =)

Kembali lagi setelah lama bercuti. huhu
Tak aktif update blog, facebook & instagram tak bermakna saya tak ambil tempahan.
Tempahan memang ada je setakat ni, Alhamdulillah.

Jom kita tengok order yang telah saya siapkan sebelum-sebelum ni.


Set kereta ni hanya 3 in 1.
Ada, bantal leher 2 biji, bantal A4  2 biji dan sarung kotak tisu.

Kalau nak tambah seat belt cover pun boleh.
Saya ada buat pakej 3 in 1 dan Full set.
Full set termasuk seat belt cover.

Nak order?
Boleh terus PM saya di FB k.

Sekian.

Jom LIKE Page Inspire Design ^^