27 July 2015

Order : Set Hiasan Kereta Tema Pink

Assalamualaikum =)

Kembali lagi setelah lama bercuti. huhu
Tak aktif update blog, facebook & instagram tak bermakna saya tak ambil tempahan.
Tempahan memang ada je setakat ni, Alhamdulillah.

Jom kita tengok order yang telah saya siapkan sebelum-sebelum ni.


Set kereta ni hanya 3 in 1.
Ada, bantal leher 2 biji, bantal A4  2 biji dan sarung kotak tisu.

Kalau nak tambah seat belt cover pun boleh.
Saya ada buat pakej 3 in 1 dan Full set.
Full set termasuk seat belt cover.

Nak order?
Boleh terus PM saya di FB k.

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^