27 August 2015

Order : Car Charm 3 serangkai

Assalamualaikum =)


Lama tak buat car charm.
Lama jugak tak buat yang kecik-kecik gini =D
Tapi car charm ni taklah kecik sangat, saiz tapak tangan jugak.

Berminat?
Meh PM saya kat FB atau kat emel.

Sekian.

26 August 2015

Order : Mini Bantal Pink

Assalamualaikum =)


Macam biasa Mini Bantal kecik, comel memang jadi pilihan utama =D

Berminat nak order?
Jom PM saya di FB atau Emel.

Sekian.

25 August 2015

Order : Bantal A4 Ekspress

Assalamualaikum =)


Kenapa saya panggil Bantal A4 Ekspress???
Sebab customer ni order hari ni & pos esok.
Nak guna urgent katanya.
Jadi semuanya saya jahit guna mesinla apa lagi kan =D
Sebenarnya bantal ni saya dah siap potong-potong semua sebab bawak untuk jualan booth.
Jadi dah ready semua, senang sikit.

Nak order bantal jugak?
Meh PM saya kat FB atau Emel.

Sekian.

23 August 2015

Order : Button Talk Colorful

Assalamualaikum =)


Button Talk colorful.
Kakak saya order untuk anak murid dia.
Bab tulisan dan print, dia buat sendiri.
Hentam kromo je minah ni..kihkihkih.
Letak gambar kartun gegirl bersepah-sepah. Sabor jelaaa..
Yang untuk lelaki, tak letak langsung...cett

Kalau saya buat, in sha Allah kemas dan cantik ye bakal customer ku...heeee...
Ni kakak saya buat sendiri, paham-paham jela kalau buat masa tengah malas.
Barang nak siap tapi malas..acane tu? hahaha...
Lepas siap print, dia tidur. Grr...tau-tau bangun  tengok dah siap saya 'finishing' kan dengan felt colorful ni..ngeee...

Button Talk ni sesuai untuk bagi kat budak sekolah, jadi corsage masa majlis kahwin, aqidah, hari lahir dan sebagainya ikutnya kehendak dan kesesuaian korang semua.

Nak order?
Meh PM saya kat FB atau Emel je terus k.

Sekian.



22 August 2015

Order : Mini Bantal Love

Assalamualaikum =)




Mini Bantal Love, simple je (=
Kali ni bentuk love nya memanjang ke tepi.

Berminat untuk order? Emel atau PM saya di FB k =)

Sekian.

21 August 2015

Order : Bantal 33cm

Assalamualaikum =)

Salam hari Jumaat.
Jom kita tengok update hari ni.
Bantal saiz 33cm.


Saiz bantal ni segi empat sama k.
Gebu gebas.

Berminat untuk order?
Jom PM saya kat FB.
Ohh ye, banyak widget yang dah tak boleh guna sekarang kan? Termasuklah facebook.
Ternampak kat satu blog ni, dah lain rupanya facebook.
Haii laa, malas betul nak betulkan balik. huhuhu
Tunggu ada mood la, baru betulkan balik apa-apa yang tak ok kat blog ni. kekeke

Nampak benor dah lama tak blogwalking sebab tak tau menda pun.
Teringat beberapa tahun lepas, sampai blogger pun dah kenal owner blog ni.huhu..
Best sangat masa tu, sekarang ni masa terhad betul nak blogwalking.
Dan kebanyakkan bloggers yang saya kenal dulu ramai student, sekarang dah kahwin.
Oklah, nak melayan si jantung hati yang semakin nakal & bijak ni dulu. ;)

Sekian.

20 August 2015

Order : Keychain Nama

Assalamualaikum =)

Mummy ni order keychain untuk gantung kat beg sekolah anak dia & order ni awal tahun 2015 aritu..kihkihkih


Kat belakang keychain ni ada nombor telefon.
Saja tak tempek kat sini sebab nak jimat space picasa. huhu
Nak tengok jugak?
Tengok kat FB Page saya la ye.

Nak order?
Meh PM saya kat FB.

Sekian.

19 August 2015

Order : Bookmark Talk

Assalamualaikum =)

Bookmark Talk ataupun penanda buku bercakap.. huhu


Bookmark Talk ni macam biasa je cuma bila dah letak nama atau ucapan ringkas, dah jadi Bookmark Talk..huhu

Berminat untuk order?
Jom PM saya di FB Page.

Sekian.

17 August 2015

Order : Bantal A3

Assalamualaikum =)

Kali ni update bantal saiz baru iaitu saiz A3.
Lebih kurang saiz kertas lukisan ataupun, cantumkan 2 kertas A4..haa..

Sebenarnya ada customer nak order saiz besar.
Dia nak saiz A3, jadi terhasillah bantal ni..hee..
Kalau tak, sampai sekarang tak buat saiz camni.
Ni pun order hujung tahun lepas tak silap..
Sebab masa ni anak saya tak pandai jalan lagi, badan pun bambam lagi.
Sekarang dah kuruss...hik


Nak order?
Meh le PM saya kat FB.

Sekian.

04 August 2015

Order : Mini Bantal Love

Assalamualaikum =)

Mini Bantal Love lagi.
Pink color...wiwwiittt



Berminat untuk order?
Meh PM kat FB.

Sekian.


03 August 2015

Order : Mini Bantal Love

Assalamualaikum =)



Mini Bantal Love.
Nampak macam buruk je kan...hehehe
Tapi gebu uolss..

Nak order?
Jom PM saya di FB.

Sekian.

01 August 2015

Order : Mini Bantal

Assalamualaikum =)

Mini Bantal kali ni, customer nak bentuk lonjong.
Tapi kan..tapi kan...saya dah buat bentuk lonjong, jadi tak cantik...hukhukhuk
Agaknya sebab saiz yang kecil jadi lonjong tu tak berapa cantik.
Jadi saya buat lain dan bulatkan bahagian tepi tu lebih sikit.

Bakal customer, jangan risau tau.
Saya buat atau ubah semuanya atas keizinan customer, bukan suka-suka je buat ok ;D
Saya akan update progress sampai siap.


Berminat untuk order?
Meh PM saya kat FB.

Sekian.

Jom LIKE Page Inspire Design ^^