21 August 2015

Order : Bantal 33cm

Assalamualaikum =)

Salam hari Jumaat.
Jom kita tengok update hari ni.
Bantal saiz 33cm.


Saiz bantal ni segi empat sama k.
Gebu gebas.

Berminat untuk order?
Jom PM saya kat FB.
Ohh ye, banyak widget yang dah tak boleh guna sekarang kan? Termasuklah facebook.
Ternampak kat satu blog ni, dah lain rupanya facebook.
Haii laa, malas betul nak betulkan balik. huhuhu
Tunggu ada mood la, baru betulkan balik apa-apa yang tak ok kat blog ni. kekeke

Nampak benor dah lama tak blogwalking sebab tak tau menda pun.
Teringat beberapa tahun lepas, sampai blogger pun dah kenal owner blog ni.huhu..
Best sangat masa tu, sekarang ni masa terhad betul nak blogwalking.
Dan kebanyakkan bloggers yang saya kenal dulu ramai student, sekarang dah kahwin.
Oklah, nak melayan si jantung hati yang semakin nakal & bijak ni dulu. ;)

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^