23 August 2015

Order : Button Talk Colorful

Assalamualaikum =)


Button Talk colorful.
Kakak saya order untuk anak murid dia.
Bab tulisan dan print, dia buat sendiri.
Hentam kromo je minah ni..kihkihkih.
Letak gambar kartun gegirl bersepah-sepah. Sabor jelaaa..
Yang untuk lelaki, tak letak langsung...cett

Kalau saya buat, in sha Allah kemas dan cantik ye bakal customer ku...heeee...
Ni kakak saya buat sendiri, paham-paham jela kalau buat masa tengah malas.
Barang nak siap tapi malas..acane tu? hahaha...
Lepas siap print, dia tidur. Grr...tau-tau bangun  tengok dah siap saya 'finishing' kan dengan felt colorful ni..ngeee...

Button Talk ni sesuai untuk bagi kat budak sekolah, jadi corsage masa majlis kahwin, aqidah, hari lahir dan sebagainya ikutnya kehendak dan kesesuaian korang semua.

Nak order?
Meh PM saya kat FB atau Emel je terus k.

Sekian.



No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^