07 October 2015

Order : Bantal A4 Ekpress

Assalamualaikum =)

Bantal Ekpress ni sesuai sangat untuk mereka yang suka order last minute..ngeee..
Yela saya bagi contoh, kadang-kadang dok cari-cari nak bagi apa kat member nak kahwin minggu depan.
Cari punya cari tak jumpa-jumpa.
Tup tup lusa dah majlis kawin member, tetiba jumpa pulak ON9SHOP saya ni kan.ngeee
Boleh terus order readymade, tinggal letak nama je.

Order pagi, petang dah boleh pos. Esoknya dah boleh sampai uolss.
Tapi nama ditampal je tau.


Nak order?
Meh PM saya kat FB.

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^