14 October 2015

Order : Keychain Talk

Assalamualaikum =)

  • Buat cikgu, pekerja swasta, pelajar praktikal, bakal-bakal pengantin atau sesiapa yang rasa takde idea nak bagi cenderahati
  • Rasa bosan dengan cenderahati yang korang selalu nampak kat pasaran
  • Suka sesuatu kelainan untuk bagi cenderahati kepada seseorang
  • Nak buat hang tag kat beg anak, beg sekolah atau apa-apa jela
Memperkenalkan......................

KEYCHAIN TALK

Sebelum ni saya pernah keluarkan Button Talk.
Button Talk sebenarnya macam button badge tapi saya punya versi felt.
Boleh klik BUTTON TALK untuk tengok koleksi tempahan customer.

Sekarang ni muncul pulak Keychain Talk.




 

Berminat untuk order?
Sila PM saya di FB PAGE ye.

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^