04 October 2015

Order : Set Hiasan Kereta Tema Ungu

Assalamualaikum =)

Set Hiasan Kereta order dari nunnn jauh di Sabah.


Set Hiasan Kereta Full set ada :
2 biji Bantal A4
2 biji bantal leher
1 unit sarung kotak tisu
2 unit seat belt cover

Customer ni tambah 1 biji bantal A4. Sebab anak dia ada 3 orang kot..hehe

Ada jugak yang tak nak seat belt cover atau sarung kotak tisu.
Boleh je, yang tu saya namakan 3 in1 set.

3 in 1 set ni ada :
2 biji bantal A4
2 biji bantal leher
1 unit sarung kotak tisu / 2 unit seat belt cover

Nak pilih sendiri pun boleh. PM je saya kat FB, nanti kita sembang-sembang.
Deposit / full payment diperlukan untuk lock turn & confirm order.
Selagi tak buat payment selagi tu la order tak proceed. =)

Jom cantikkan kereta korang.. ;)


Sekian.

1 comment:

junainie said...

Brp harga full set,tp nk tmbh 2 lg bantal A4

Jom LIKE Page Inspire Design ^^