19 October 2015

Order : Special Request - Cat Plushy & Keychain

Assalamualaikum =)


Customer ni peminat kucing ke apa, tak pasti lah pulak. hee..siap repeat order lagi. Bentuk kucing jugak.
Tapi next post saya upload k. ;)
Design semua customer yang beri, saya tinggal potong & ikut je macam dia bagi.
Yang besar tu kira macam plush toy jugaklah, yang kecik tu keychain.

Korang boleh request nak apa & macam mana.
In shaa Allah, kalau mampu saya buat. =D
Kita bincang-bincang dulu k.

Macam biasa , kalau tajuk ada tulis Special Request maksudnya takde dalam katalog saya.
Saya buat ikut permintaan customer.

Berminat nak order dengan Inspire Design?
PM saya di FB PAGE k.

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^