03 October 2015

Order : Special Request - Flowery Handbouquet

Assalamualaikum =)

Bunga tangan ni special request.
Order dah bertahun kot.
Customer request untuk hari pertunangan, rasanya sekarang ni dia dah kawin. Ntah-ntah dah ada anak..hahaha

Tak upload awal-awal sebab saya tak berminat sangat nak buat handbouquet ni..haha..boleh gitu?
Hanya orang yang betul-betul dah tau teknik nak buat bunga tangan ni je yang rasa betapa best nya buat bunga ni kan. ngee...

Masa tu saya terima order ni sebab rasa macam syiokkk je kalau dapat buat bunga tangan.
Tengok gambar nampak macam menjadi & customer pun puas hati tapi diri sendiri rasa tak best. Tak tau kenapa..ngeee...
Nak tengok customer saya pegang bunga ni masa bertunang bolehlah ke FB PAGE saya ek, tak mo penuhkan space letak gambar banyak-banyak kat sini..kehkehkeh



Kalau saya letak Special Request tu maksudnya takde dalam katalog saya.
Saya buat mengikut permintaan.
Kalau customer percaya kat saya, saya ok je.
Mana yang mampu, saya usahakan. In Shaa Allah. =)

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^