02 October 2015

Order : Special Request - Keychain Ikan Emas

Assalamualaikum =)

Kali ni customer request untuk buat kicen Ikan Emas.
Memandangkan customer ni kawan saya masa mengajar dulu, jadi macam-macamlah permintaan kan..hehehe
Tapi permintaan yang saya mampu buat, Alhamdulillah.

Kawan yang saya panggil Kak Maznah ni sambung belajar ambil kos Pendidikan Seni, jadi projek sem dia kena buat benda ni lah, tak tau ape benda namanya tapi Keychain ikan ni objek utama dalam projek dia..hehehe

Setiap ekor kena lain-lain coraknya.
Mula-mula rasa macam susah je tapi bila dah buat, oo bolehlah cuba.

Best kan, projek sem upah kat orang..haha


8 ekor saiz besar & 7 ekor saiz kecil.

Buat masa sekarang ni saya masih terima special request camni, nanti dah start projek baru rasanya terpaksa tutup order camni..huhu.

Berminat untuk order produk Inspire Design?
Jom PM saya kat FB PAGE.
Akan dilayan dengan penuh mesra..hekhekhek

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^