19 November 2015

Order : Mini Bantal Love

Assalamualaikum =)

Mini Bantal Love color cream bersama dua kuntum bunga ros.


Berminat untuk order produk di sini?
Boleh hubungi saya melalui :

1. PM di FB PAGE
2. Whatsapp atau Telegram 019-6221801

Saya nak mintak tolong pada customer atau bakal customer, kalau nak tengok contoh silalah rujuk contoh-contoh order yang pernah saya buat yang saya dah upload di blog, FB Page atau Instagram.
Tak faham, boleh tanya.

Saya bagitau ni sebab dah bape orang customer PM atau whatsapp suruh send contoh-contoh produk yang saya buat.
Aduii laaa sayang, kalau camtu tak payahlah saya upload gambar kat blog, FB & instagram semua tu. Baik saya taip je kat situ, nak tengok contoh kene PM saya. Nanti saya bagi semua contoh gambar.

Beratus-ratus gambar sayang oiii nak send gambar contoh kat PM.
Saya dah sediakan katalog kat link atas sebelah kanan blog ni.
Saya dah categorize. Senang untuk korang tengok.
Cuma untuk tengok contoh banyak-banyak tu kenalah tengok kat blog, FB atau instagram.
Kalau tak suka baca ayat panjang-panjang kat blog, susah nak tengok contoh, sila tengok di FB PAGE atau instagram. Haa kat situ boleh tengok gambar dengan senang. Kat FB PAGE siap ada folder lagi ikut jenis. Kat instagram scroll je atas bawah.

Agak emosi sikit pagi ni sebab tengah migraine. huhu
Saya tak suka nak marah-marah ni sebab boleh bertambah-tambah sakit migraine ni karang.

Saya jenis mesra, kalau korang PM saya dengan ramah- tamah dan mesra. Saya layan lagiiiiiii ramah. Macam kengkawan je saya layan.

Buat korang yang jenis suka order last minute, kadang-kadang awal-awal tak terfikir nak order, bila dah dekat tarikh ke apa ke terasa nak order pulak kan. Nak tau saya boleh buat atau tidak?
Sila PM, whatsapp atau telegram saya. Kadang-kadang saya boleh buat last minute. Tengok pada keadaan, kuantiti, stok, kesihatan. Pendek kata, kalau takde masalah, in sha Allah saya boleh buat.
 
Ok, sekian bebelan hari ini.

Sekian.



No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^