05 November 2015

Order : Set Hiasan Kereta Tema Hitam Putih

Assalamualaikum =)

Kali ni buat pertama kali, ada customer tempah tema hitam putih untuk set kereta.hehh
Ok apa. Cantik jugak. Sesuai untuk dalaman kereta yang color hitam ke kan.
Lelaki perempuan bawak kereta tu pun tak kisah.
Kalau color pink, dah sah-sah kereta pompuan. Ye tak?

Tapi kereta saya guna tema kelabu. huhuhu
Kain color kelabu banyak, buat color kelabu la..haha


Customer ni tempah Full Set & tambah lagi sebiji bantal A4

Dalam Full Set ada :
1. Bantal A4 2 biji
2. Bantal Leher 2 biji
3. Sarung Kotak Tisu
4. Seat Belt Cover

Berminat untuk order?
Jom PM saya di FB PAGE.

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^