24 November 2015

Order : Special Request - Cat Car Charm

Assalamualaikum =)

Customer ni pernah order keychain dengan plushy bentuk kucing.
Kali ni pun order kucing jugak tapi versi car charm.
Akak buat je dik.
Kalau takde apa-apa halangan in sha Allah akak usahakan =D


Ok, akak nak tegaskan kat sini tau.
Cara order, korang boleh refer kat side sebelah ni.
Entry yang lepas baru pertama kali akak publish nombor phone.
Nombor fon tu hanya boleh digunakan untuk whatsapp atau telegram SAHAJA.
No message ok.
Akak hanya layan pertanyaan dari whatsapp & telegram saja, bukan melalui mesej.
Nak order kat FB PAGE pun boleh.

Buat masa sekarang ni, melalui emel akak tak galakkan sebab jarang sangat dah bukak emel.
Sebab kadang-kadang terlupa nak bukak.
Tau-tau nak seminggu customer emel. Kesian korang kan.

Ehhh tetiba guna "AKAK" pulak kan?
Tak memasal. haha
Tak mau..tak mau. Kita balik pada asal.

Nak order?
Boleh hubungi saya dengan menggunakan medium order di side kanan blog ini ok.

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^