03 November 2015

Ready Stock : Mini Bantal Limited Edition =D

Assalamualaikum =)

Sibuk sungguh dua tiga minggu ni, dengan sepupu-sepupu kahwin 3 minggu berturut-turut. huhu
Patutnya entry ni dah post 3 minggu lepas. Tapi tersimpan kat draft pulak..caittt...

Ok lah, kat bawah ni ready stock mini bantal tau.
Ada 10 color.
Tinggal letak nama je, tampal je tau. Tak dijahit.

Nak tengok lebih dekat, boleh rujuk FB PAGE saya.
Ada album untuk ready stock.


Nak order, boleh terus PM saya di FB PAGE k.

Bulan November ni banyak kerja kena siapkan termasuklah renew domain & hosting.
In sha Allah menjelang 2016 website dah boleh guna payment gateway.
Lebih mudah & cepatlah lepas ni customer nak shopping.

Produk pun akan saya tambah in sha Allah, daripada kraftangan, produk baby & kanak-kanak, produk kesihatan & kecantikan.
Cuma kemunculannya akan berlaku perlahan-lahan.
Tangan ada dua je nak buat semua. huhu.
Bila macam-macam benda nak buat, otak pun jadi serabut.
Perlukan waktu & hati yang tenang nak buat semua.hehe

Oklah, stop membebel.
Jom sambung buat keje.

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^