09 October 2017

Come back =D

Assalamualaikum.

Lamanyaaa tak jenguk blog.
Bila banyak sangat media sosial, tak ter "update" ..huhu

In shaa Allah, lepas ni nak cuba istiqamah semula.

Dalam planning, nak clearkan stok barang kraf.
Bila banyak sangat, tak terbuat.
Terkejar-kejar dengan anak-anak. 😅😅
So, buat yang saya rasa boleh je.

Dan untuk makluman bakal-bakal pelanggan saya. Tempahan produk kraf macam bantal, aksesori dan lain-lain yang ada kat katalog tu, tak boleh order last minute.
Make sure kalau nak order yang ada tarikh nak guna, order seawal 2 minggu atau lagi awal lagi baik.
Faham-faham jela dengan anak-anak kecik ni.
Lagi-lagi yang sulung dah sekolah.

Lagi satu, alhamdulillah sekarang dah ada tambahan produk.
Ada peluang berniaga lagi untuk anda di luar sana.
Memamng best, memang masyukkkk!!!

Tunggu post seterusnya k, in sha Allah.

Assalamualaikum.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^