19 May 2018

Berita Baik!!


Berita baik SHOM bagi‼️😍

Disaat kerajaan baru mengumumkan pemansuhan GST dimansuhkan berkuatkuasa 1 Jun 2018, SHOM dah mendahului dengan memansuhkan GST seawal Mei 😍.

Tak rugi memilih syarikat ini sebagai tempat menjana pendapatan.
Jom nikmati pelbagai keistimewaan yang telah SHOM sediakan‼️

Jom bersama C.Cma, kita jana pendapatan pasif.
Ubah fikiran, ubah tindakan. 😊

πŸ“² www

#ProjekSTG
#RayaSakanGajiSimpan
πŸ§‘πŸ’›πŸ’šπŸ’™❤️

01 May 2018

Set Ungu 😊

Assalamualaikum.

Hari pertama di bulan Mei.
Bermakna ada 15 hari lagi menjelang bulan Ramadhan😍

Alhamdulillah, hari ni nak tunjuk progress tempahan yang C.Cma terima baru-baru ni. Dah lamaaa...sangat tak ambil tempahan banyak macam ni. Macam ni dikira banyak tau..hihi..Kalau dulu, sikit je ni.

Sebab apa?
Masa agak terhad sejak anak yang sulung dah sekolah.
C.Cma boleh ambil tempahan untuk yang sanggup tunggu je.

Nanti C.Cma update katalog. Link katalog ada di sebelah kanan blog ni tau πŸ˜‰


Inilah bisnes yang C.Cma nak let go barang-barangnya tapi cancel sebab baru niat nak let go, ramai nak order 😭
Sampai ada yang cakap suka sangat dengan hasil tangan C.Cma. Siapa tak terharu...

So, C.Cma teruskan juga tapi terpaksa had kan order. 😊
Terima kasih buat yang pernah order.
Terima kasih juga buat customer yang baru pertama kali nak order.

Sampai juga lagi.. πŸ˜‰

Closing Day : April

Alhamdulillah...selesai sudah punch sales bulan April.
Penamat bulan april & malam nisfu syaaban telah melahirkan beberapa orang CDM 😍

Apa kata CDM baru❓
Mereka kata, bisnes ini mudah. Hanya perlu ikut cakap mentor. Selebihnya usaha daripada diri sendiri yang tak putus-putus 😊

Sedikit gambar daripada C.Cma petang tadi ketika di stokis.



Closing day jatuh hari bekerja, makin petang makin ramai 😁
Masing-masing nak punch sales team sendiri untuk dapat bonus gemuk 10hb Mei nanti.

Bonus masuk sebelum Ramadhan tau‼️
Maknanya, bulan 5 nanti bonus masuk sebelum Hari Raya‼️ 😍

Siapa nak buat duit raya❓
Nak cuba produk SHOM dulu pun boleh, terus jadi ahli. Sebab C.Cma yakin anda akan repeat order. Produk superbrand, in shaa Allah beri kesan positif 😊

Daripada anda berinternet, habiskan data dengan scroll media sosial tanpa dapat 1 sen pun, lebih baik anda join bisnes kami.
Anda tengok dulu macam mana pergerakan dalam team, ilmu-ilmu yang diberi hampir setiap hari daripada mentor pasti buat anda teruja nak capai bonus gemuk 😍

Sebarang persoalan boleh terus whatsapp C.Cma k πŸ˜‰

whatsapp 0196221801

30 April 2018

Biskut Raya : Min Kaffe Cookies

Assalamualaikum 😊

Salam 30 April.
Hari tutup akaun. hihi.
Untuk para usahawan STG, hari ni penentu angka bonus yang akan mendarat masuk 10hb bulan depan. 😍

Ok, hari ni C.Cma nak perkenalkan biskut sedap, sesedap biskut yang famous & mahal tuuu...
Setanding sangat‼️
Sekotak ni, anak-anak C.Cma makan sekali hadap je. Dah habis, pandai pula tengok kat kiosk ibu, amik stok sendiri πŸ˜‚
Masaklah ibu kalau ada stok biskut Min Kaffe ni banyak kat rumah. Anak je dah bedal dulu.


Selain buat makan-makan kat rumah, bolehlah buat jamu tetamu masa hari raya nanti.
Nak buat hamper, nak bagi pada sedara mara masa kita berkunjung rumah diorang. 
Paling best, kita beli makan sendiri, kita beli bagi orang, semua dapat pulangan semula dalam bentuk bonus. 
Nak dapat bonus kena lah jadi ahli...hihi.

Serius, tak rugi pun tau. Makan biskut pun boleh dapat bonus.

Nak order❓
Nak jadi ahli❓
Nak jana income❓
Whatsapp je C.Cma kπŸ˜‰

Whatsapp 0196221801

24 April 2018

Order : Cute Ribbon Brooch

Assalamualaikum 😊

Baru-baru ni ada customer order brooch.
Dalam gambar tu tersilap tulis nama brooch. Maklumlah dah lama tak edit gambar produk kraf, sampai lupa nama nya.πŸ˜…

Nasib baik sekarang, pakai screenshot je kan. Nak order je bagi gambar. hihi...


Meriahkan?
8 tahun lepas saya start buat handmade brooch, masa tu laku sangat-sangat sebab benda baru.
Tak sangka sampai sekarang masih dapat sambutan. Alhamdulillah..

Rezeki daripada Allah, siapa tahu kan 😊

Nak order juga?
Whatsapp tau! πŸ˜‰
0196221801

MAHARANI PENGIKAT KASIH SUAMI ISTERI


πŸŽ€MAHARANI DI HATI πŸŽ€

♥Keputihan tiada lagi
♥Sakit-sakit badan, kaki, lutut dan tumit?Kembali sihat
♥Rasa nyilu di pangkal ari2??? Dah hilang
♥Haid tak teratur?? Dah maintain
♥Badan jadi ringan dan bertenaga
♥Rahim kemas dan ketat
♥Awet muda selalu
♥Sesuai sangat wanita lepas bersalin


Memang rugi wanita yg tak ambil maharani. Kesannya sangat-sangat POWER!! 😍😍

Nak cuba❓
Nak jadi agen❓
READY STOCK‼️

Jom whatsapp saya πŸ˜‰
0196221801

I am Crafter & MomPrenuer



Assalamualaikum.
Lama tak bersiaran kat blog πŸ˜…

Macam-macam nak dibuat, sampai lupa kat blog. Tapi sekarang ni, alhamdulillah saya dah ubah sikit-sikit wajah blog walaupun sikit je bezanya😁

Nak sharing sikit, baru-baru ni baru terdetik kat hati nak let go barang-barang kraf. Tiba-tiba FB, whatsapp saya dihujani dengan mesej daripada regular customer, yang baru pun ada. Ada yang bagitau, dia suka sangat hasil jahitan saya. Terharu sangat❕😭

Sebelum ni memang ada je yang nak order tapi saya tengok juga masa saya & customer. Kalau tak urgent, in shaa Allah saya usahakan. 😊
Tapi dah tak boleh macam dulu la, ambik order banyak-banyak serentak. Anak dah bertambah ni, banyak dugaan..hihi. Dua-dua anak dara pulak tu, baru nak buat keje sikit mulalah diorang pun ikut tolong.

So sekarang ni, in shaa Allah saya masih teruskan crafting. Hobi saya & dah beri income lebat juga. Lagipun saya memang minat benda-benda comel 😁

Saya juga adalah usahawan STG, selain menjual produk-produk superbrand, saya juga menawarkan peluang bisnes untuk anda menjana pendapatan pasif setiap bulan.

In shaa Allah, sama-sama kita berusaha untuk tambah nilai dalam hidup. Dalam usia yang makin meningkat ni, banyak yang perlu diperbaiki .😊

Ok, jumpa lagi.
Wassalam.

Jom LIKE Page Inspire Design ^^