01 May 2018

Set Ungu 😊

Assalamualaikum.

Hari pertama di bulan Mei.
Bermakna ada 15 hari lagi menjelang bulan Ramadhan😍

Alhamdulillah, hari ni nak tunjuk progress tempahan yang C.Cma terima baru-baru ni. Dah lamaaa...sangat tak ambil tempahan banyak macam ni. Macam ni dikira banyak tau..hihi..Kalau dulu, sikit je ni.

Sebab apa?
Masa agak terhad sejak anak yang sulung dah sekolah.
C.Cma boleh ambil tempahan untuk yang sanggup tunggu je.

Nanti C.Cma update katalog. Link katalog ada di sebelah kanan blog ni tau πŸ˜‰


Inilah bisnes yang C.Cma nak let go barang-barangnya tapi cancel sebab baru niat nak let go, ramai nak order 😭
Sampai ada yang cakap suka sangat dengan hasil tangan C.Cma. Siapa tak terharu...

So, C.Cma teruskan juga tapi terpaksa had kan order. 😊
Terima kasih buat yang pernah order.
Terima kasih juga buat customer yang baru pertama kali nak order.

Sampai juga lagi.. πŸ˜‰

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^